Circus Maximus

Ajankohtaista

Circus Maximuksen syyskausi alkaa

21. syyskuuta 2023


Tässä kirjeessä tietoa Circus Maximuksen syyskauden avaavasta esityksestä Adventures in White Privilege sekä verkkosivu-uudistuksesta.

Adventures in White Privilege

Ohjelmisto 2023 – Adventures in White Privilege

Adventures in White Privilege on audioteos, joka pohjaa työryhmän henkilökohtaisista kokemuksista versoaviin kertomuksiin matkustamisesta – koominen musiikillinen ääni-installaatiomatka kolmen kaupungille vieraan naisen kokemuksista Helsingin kaduista.

Joitain jatkumoita tulee häiritä – etuoikeuksien tunnistaminen ja tiedostaminen on ensimmäinen askel purkaessamme rakenteellisia rasistisia ennakkoluuloja.

Paikkasidonnainen audioteos alkaa Keskustakirjasto Oodista ja vie kuulijan tarinalliselle sekä musiikilliselle vaellukselle rautatieasemalle ja sen ympäristöön, ja päättyy takaisin Oodiin.

Tullessasi teokseen keräät ensin mukaasi kartan "Adventures in White Privilege" Oodin ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevan infopisteen vieressä olevasta esitehyllystä. Kartassa on QR-koodi, jonka voit skannata älypuhelimella, jolloin avautuu linkki, jonka kautta audioteoksen voi joko suoratoistaa tai ladata. Kuuntele teos kuulokkeilla ja seuraa audiosta kuultavia ohjeita ja karttaa. Teoksen päätyttyä kartta tulee palauttaa takaisin Oodin esittelyhyllyyn.

Kuuntelijoille, jotka tarvitsevat lainaksi kuulokkeet ja/tai mp3-soittimen, niitä on saatavana pieni määrä teoksen kuunteluun infopisteestä pyydettäessä.

Teoksen avajaiset ovat 24.09.2023 klo 15, minkä jälkeen se on saatavilla milloin tahansa Oodin aukioloaikoina 24.10.2023 saakka.

Teos on maksuton.

Kieli: englanti Kesto 50 min.

Circus Maximuksen verkkosivut ovat uudistuneet

Nyt ne ovat valmiit, siis uudet verkkosivumme! Voit ihailla uusia verkkosivuja ja tutustua samalla syksyn koko ohjemistoon.

Infokirjeen kuvat

Kansikuva – Helena Eskonniemi Adventures in White Privilege – Katie Edmonds.