Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.circusmaximus.fi ja on laadittu / päivitetty 20.09.2023. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.

Ei-saavutettava sisältö

Verkkosivusto ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen.

Hallittava: Useita tapoja paikallistaa verkkosivu puuttuu

Sivustolla ei ole vielä ominaisuutta, kuten sivukarttaa, hakutoimintoa tai listaa kaikista linkeistä, joilla löytää kaikki sivun sisältö saavutettavasti.

Saavutettavuusvaatimukset jotka eivät täyty: 2.4.5 Useita tapoja

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto Saavutettavuuden valvonnan yksikkö www.saavutettavuusvaatimukset.fi puhelinnumero vaihde

Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi

Olemme sitoutuneet digipalveluiden saavutettavuuden parantamiseen. Saavutettavuus on suurilta osin kunnossa tai jopa AAA-tasoa, mutta sivusto ei ole vielä täysin valmis. Saavutettavuuden puutteita pyritään parantamaan syksyllä 2023.

Tämä verkkosivusto/sovellus on julkaistu

20.09.2023

Tämä verkkosivusto/sovellus on päivitetty merkittävien muutosten jälkeen

02.04.2024