Kuva produktiosta Tennis

Tennis

Esitysajat

16. & 17.12. klo 19

Esitys on ilmainen!

Ilmoittautuminen:

tari.doris.tennis@gmail.com

Esityksen kieli: suomi

Kesto: n. 30 min

Tari Doris:

TENNIS

Tämä esitys on mielipidekirjoitus.
Tämä esitys on myös tiedotustilaisuus, jossa tiedotetaan esityksestä, jonka nimi on Teatteri- ja media-alan työehtosopimuksen 101 §.

Tämä esitys on tehty yhdeksi kommentiksi representaatiokeskusteluun ja keskusteluun yhdenvertaisuustyöstä. Tämä on esitys tennishallin ulkopuolella, sen valossa. Tämä on kirjoittamista, kun yrittää kirjoittaa kaiken ja tuntuu ettei saa kirjoitettua mitään. Tämä on mielipidekirjoitus.

Tämä esitys on tehty Helsingin Sanomien ja Ylen toimittajille. Myös muille toimittajille. Tämä esitys on tehty esitysten tekijöille, toiveena hapuilla sitä, miten voidaan pitää huolta representaatioista. Miten voidaan pitää huolta. Miten voidaan. Miten ei uuvuta. Mitä sitten kun uupuu kuitenkin ja kärsivällisyys loppuu? Pelataanko tennistä?

Esitys tapahtuu ulkona Taivallahden Tennishallin vieressä.
Osoite: Eteläinen Hesperiankatu 40, 00100 Helsinki

Bussi numero 25 Kampista tulee läheiselle pysäkille nimeltä Taivallahti. Pysäkiltä on noin 400 metrin matka esityspaikalle. Bussi 25 lähtee Kampista laiturilta 47.

Kulje Taivallahden pysäkiltä Eteläistä Hesperiankatua kohti Hietaniemeä kunnes tulet tennishallin taakse. Paikalle pääsee asfaltoitua katua pitkin.

Koska esitys on ulkona, mukaan tarvitset säänmukaiset vaatteet.

Tarvitset myös älypuhelimen (tai muun laitteen internet-yhteydellä) ja kuulokkeet, joilla voit kuunnella teoksen ääniraidan.

Ääniraidalla kuvaillaan jonkin verran esiintyjän toimintaa, mutta kyse ei ole koulutetun kuvailutulkin tekemästä kuvailutulkkauksesta.
Esityksen tekstimateriaali on mahdollista saada myös pdf muodossa sähköpostitse. Mainitsethan tästä ilmoittautuessasi esitykseen.

Sisältöhuomiot - aiheet, joita esityksessä käsitellään:
Representaatiokeskustelu, yhdenvertaisuuskeskustelu, patriarkaatti, sukupuolibinääri, sukupuolibinääriin liittyvä rakenteellinen väkivalta (medikalisaatio, ei-suostumuksellinen sukuelinkirurgia), rasismi, homofobia, transfobia, Helsingin Sanomien artikkeli otsikolla "Biologian osuutta sukupuolessa ja seksissä ei voi kiistää", Ylen ohjelma nimeltä "Hyviä asioita ajetaan huonoilla keinoilla"