Image of production Kadonnutta aikaa etsimässä osa 5

Kadonnutta aikaa etsimässä osa 5

(This programme is only available in Finnish)

Kadonnutta aikaa etsimässä 2017-2027: OSA 5

Ahdistaako? Tarkkailetko neuroottisesti kehosi tuntemuksia? Onko elämäsi typistynyt menetettyjen juhlien haikailuun ja seuraavan aterian suunnitteluun? Oletko kadottanut kauneuden tajun ja mittasuhteet? Haluaisitko vain vuorata huoneesi korkkipuulla ja viettää loppuelämäsi vuoteessa? Onko kaikki kävelyreitit on jo kävelty? Kaipaatko uutta seuraa?

Ei hätää! Marcel Proustilla oli saman tyyppinen tilanne sata vuotta sitten. Hänestä jälleen kerran inspiroituneena olemme valmistaneet sinulle kirjeiden välityksellä koettavan kävelyesityksen. Postitamme kirjeitä 8.3.-20.6. kaikkialle Suomeen ja esityksen voi kokea missä vain.

Toimi siis näin: maksa 10 euroa Circus Maximuksen tilille FI9880001970628690 ja laita viestiksi KAE5. Sen jälkeen kirjoita osoitteeseen info@circusmaximus.fi sähköpostiviesti, jossa kerrot suorittaneesi maksun sekä osoitteen, johon tahdot kirjeet lähetettävän. Tämän jälkeen saat postia noin kahden viikon sisällä. Mikäli hinta on kynnyskysymys esityksen kokemiselle, maksa se, minkä pystyt.

Kadonnutta aikaa etsimässä 2017-2027 on kymmenen itsenäisen paikkalähtöisen esityksen sarja, joka perustuu Marcel Proustin romaanisarjan osiin. Teatterintekijät Aleksi Holkko ja Hanna-Kaisa Tiainen ovat sarjan aiemmissa osissa vieneet Proustia mm. Teatteri Jurkkaan ja tilataksiin. Viides osa ei vaadi aiempien osien näkemistä.

Esitys on osa Teatteri Circus Maximuksen ohjelmistoa. Suomen Kulttuurirahasto on tukenut esityssarjan valmistamista.

Lisätietoa sarjasta:
https://kae20172027.weebly.com